Politika privatnosti

Zadnje ažuriranje 1. ožujka 2024
Datum stupanja na snagu 1. ožujka 2024

Ova Pravila o privatnosti opisuju politike tvrtke Zrinksi Osječko 1664 d.o.o, Ul. Woodrowa Wilsona 2, 31000, Osijek, Osjecka zupanija 31000, Hrvatska, email: info@zrinskiosjecko1664.hr, telefon: 031570300 na kolekciji, korištenje i otkrivanje vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu ( https://zrinskiosjecko1664.hr ). (usluga). Pristupom ili korištenjem Usluga, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovim Politika privatnosti. Ukoliko ne pristanete na isto, nemojte pristupati niti koristiti uslugu.

Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez svaku prethodnu obavijest za vas i objavit ćemo revidirano Politika privatnosti na usluzi. Revidirana Politika će stupiti na snagu 180 dana od dana kada je revidirana Politika je objavljena u Usluzi i vaš nastavak pristupa ili korištenja usluge nakon tog vremena će predstavljati vaše prihvaćanje revidiranih Pravila privatnosti Politika. Stoga vam preporučamo da povremeno pregledajte ovu stranicu.


 1. Kako koristimo vaše podatke:

  Koristit ćemo podatke koje prikupimo o vama u sljedeće svrhe:

  1. Marketing/Promocija

  Ako želimo koristiti vaše podatke za bilo koje druge svrhu, pitat ćemo Vas za suglasnost i volju koristiti vaše podatke samo kada ih primite pristanak i tada, samo u svrhu(e) za koji daju privolu osim ako se to od nas ne traži inače po zakonu.


 2. Vaša prava:

  Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možda imate pravo na pristup i ispravljanje ili brisanje vašeg osobne podatke ili dobiti kopiju svojih osobnih podataka podataka, ograničiti ili prigovoriti aktivnom obrada Vaših podataka, zatražite od nas dijeljenje (port) svoje osobne podatke drugom subjektu, povući svaki pristanak koji ste nam dali obrađivati ​​vaše podatke, pravo na podnošenje prigovora sa zakonskim ovlastima i takvim drugim pravima što može biti relevantno prema primjenjivim zakonima. Do iskoristite ova prava, možete nam pisati na info@zrinskiosjecko1664.hr. Mi ćemo odgovoriti na vaše zahtjev u skladu s važećim zakonom.

  Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obrađivati ​​tražene osobne podatke ili povući privolu za obradu istog za potrebne svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.


 3. Kolačići itd.

  Da biste saznali više o tome kako ih koristimo i vaše izbore u vezi s tim praćenjem tehnologije, pogledajte naše Politika kolačića.


 4. Sigurnost:

  Sigurnost vaših podataka je važna za nas i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako biste spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlašteno izmjena vaših podataka pod našim kontrolirati. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, mi ne može jamčiti apsolutnu sigurnost i posljedično, ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost svih informacija koje nam prenesete i to činite na vlastitu odgovornost.


 5. Službenik za žalbe/zaštitu podataka:

  Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obrada Vaših podataka koji su dostupni kod nas možete poslati e-poruku našem službeniku za žalbe na Zrinksi Osječko 1664 d.o.o, Ul. Woodrowa Wilsona 2, 31000, Osijek, email: info@zrinskiosjecko1664.hr. Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.